Expartnerům Vondráčkové se daří: Svatba a dítě na cestě!

Tomáš Verner.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. srpna 2020 16:08

Zatímco Lucie Vondráčková se do vztahu zrovna nehrne, jejím bývalým životním partnerům štěstí přeje. Po někdejším manželovi zažívá velice radostné chvíle i další sportovec, s nímž v minulosti žila.

Lucie Vondráčková měla svého času pro sportovce slabost. S hokejistou Tomášem Plekancem má dva syny, ještě před ním randila s krasobruslařem Tomášem Vernerem. Právě on má v posledních měsících v osobním životě velké štěstí.

Ještě před pandemií se stihl oženit se svou thajskou partnerkou Tammy. „Svatba proběhla podle plánu 14. března, což tedy bylo hraniční se všemi celostátními bezpečnostními opatřeními, nicméně se odehrála za přítomnosti nás dvou, rodičů z obou stran a dvou svědků,“ prozradil webu isport.blesk.cz.

V době sňatku už navíc novomanželé věděli, že se jejich rodina rozroste, a to v polovině září. „Nechtěli jsme dělat žádná tajemství. Už asi po druhém ultrazvuku jsme věděli, že to bude kluk,“ přiznal někdejší mistr Evropy.

Život se mu zásadně změnil během pouhých několika dní na začátku roku. Desátého ledna přispěchal na Staroměstském náměstí se žádostí o ruku. „Šest dní na to mi oznámila, že čekáme dítě,“ uvedl Verner.

Témata: Tomáš Verner