Eva Burešová: Šikanovaná kolegyně ze Slunečné u ní našla zastání!

Denisa Nesvačilová a Eva Burešová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. srpna 2020 14:04

Slunečná se po letní pauze vrátí na obrazovky i s novými postavami, představitelka jedné z nich už ale nyní čelí na internetu šikaně. Na sociální síti se jí proto musela zastat seriálová hvězda Eva Burešová.

Ve Slunečné čekají diváky od podzimu nové tváře, jednou z nich je Denisa Nesvačilová. Ačkoliv nové díly zatím nikdo neviděl, herečka už si vysloužila kritiku. Zastat se jí proto musela hlavní hvězda Eva Burešová.

„Dočetla jsem se spoustu ne moc hezkých zpráv, a tak bych vás chtěla poprosit… nedělejte to. Deniska je úžasná slečna a velice talentovaná herečka. Není snadné naskočit do rozjetého projektu a zasáhnout tak do příběhu. Ale není to žádná rychle vymyšlená věc. Naši scénáristé vědí, co dělají, vše bylo v plánu už od začátku,“ ujistila fanoušky seriálu na sociální síti.

Diváky zároveň vyzvala, aby chvíli počkali, zkusili představitelky nových postav poznat a až následně dělali závěry. Podle všeho přitom příznivci Slunečné Nesvačilové vzkazovali opravdu ošklivé věci.

„Chraňte tuhle krásnou usměvavou duši a braňte ji, pokud někde zahlédnete zlé komentáře. Deniska není Karolina. A ani jedna z nich si nezaslouží výhrůžky smrtí. Je mi to strašně líto. Každá herečka má radost ze své práce, a pak když člověk čte nějaké takové věci, ta radost trochu ubývá… To není fér,“ dodala Burešová.

Témata: Eva Burešová Denisa Nesvačilová seriál Slunečná