Felix Slováček v šoku: Další nemoc v rodině!

Felix Slováček s dcerou René 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. srpna 2020 13:25

Felix Slováček se hodně natrápil už v posledních měsících kvůli zdravotním problémům dcery Aničky. Jak se ale ukázalo, v jeho rodině nejde o jedinou osobu, která laboruje se zdravím.

Když padne příjmení Slováčková, většina lidí se jako první vybaví hudebníkova dcera Anička, které osud v posledních měsících připravil velice nepříjemnou životní kapitolu. Talentovaná herečka a zpěvačka se totiž potýká s rakovinou prsu.

Saxofonista má však z prvního manželství s Renée Wevelspielovou ještě starší dceru René, která ho od sedmi let neviděla a dlouho ani nepovažovala za otce. Před lety dokonce prohlásila, že je to pro ni cizí člověk. To se však v poslední době zásadně změnilo.

Ke Slováčkovi se tedy doneslo, že i starší dcera má zdravotní potíže. „Mám to trošku problematický. Mám tři děti, dvě dcery a obě dvě jsou nemocné. Felix je zdravý, ten je asi po mně,“ prozradil webu blesk.cz.

O jaký problém se má konkrétně jednat, hudebník neprozradil, protože si to dcera René nepřeje. Trápit se každopádně bude bezpochyby stejně jako v případě Aničky.

Témata: Felix Slováček René Slováčková