Andrea Pomeje promluvila o svém příteli: Není dne, kdy bych...

Andrea Pomeje a její přítel Petr Plaček 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. července 2020 16:54

Život se slavnou osobností není med! Své o tom ví i Andrea Pomeje (32). Její partner se díky slavnému jménu od první chvíle jejich vztahu dostal na titulku nejedněch novin! Vše ale ustál a díky tomu teď oslaví partneři dvouleté výročí!

Andrea Pomeje a její partner Petr Plaček již brzy oslaví výročí, I proto se dala dýdžejka do bilancování. „V srpnu spolu budeme 2 roky. A přijde mi to, díky tomu, co všechno jsme museli zvládnout, jako 10 let!“ přiznává sexy tmavovláska.

Její přítel to měl opravdu náročné. Když s Andreou začal randit, byla ještě vdaná za herce Jiřího Pomeje, se kterým se už ale nežila. Kvůli jeho velkým zdravotním problémům na rozvod ale nakonec ani nedošlo. Jiří, se kterým má dýdžejka dceru Aničku, podlehl rakovině hrtanu, která mu později metastázovala do kostí a následně postupně do celého těla.

Jiřího manželka proto byla pod drobnohledem. A i o její nový vztah se zajímala nejen média, ale i široká veřejnost.. „Musel ustát moje hodně těžký stavy, které jsem si nesla z minulosti,“ přiznává Andrea. „Je to ten nejkrásnější pocit, když můžete být ve vztahu sami sebou! Není den, kdy bych za to v duchu nepoděkovala!“ píše na svém instagramu.

Na závěr přidala i vyznání určené přímo jejímu příteli. „Miluju tě,“ vzkázala mu. „PS: Vyneseš zítra ty odpadky? Smrdí tam ta ryba jako svině!!!!“ využila příležitost a hned svou lásku zaúkolovala.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje Petr Plaček