Lucie Šafářová a láska na první pohled: O Plekance nejde!

Lucie Šafářová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. července 2020 16:12 | Aktualizováno: 2. srpna 2020 10:09

Lucie Šafářová se před pár lety zahleděla do hokejisty Tomáše Plekance, ještě mnohem dříve jí však padlo do oka něco úplně jiného. V souvislosti s čím mluví o "lásce na první pohled"?

Dnes se dům v Brně partnerům Lucii Šafářové a Tomáši Plekancovi náramně hodí. Zatímco ona z jihomoravské metropole pochází, on v dresu brněnské Komety dohrává svou bohatou hokejovou kariéru, během které byl i kapitánem reprezentace.

Jak ale někdejší úspěšná tenistka podle webu ahaonline.cz přiznala, přišla k nemovitosti spíš náhodou. O vlastnictví něčeho takového totiž původně neuvažovala. „Dům v Brně, který jsem vlastně vůbec nechtěla,“ řekla magazínu Téma.

„Sháněla jsem totiž spíš menší byt. Bylo to tak před šesti sedmi lety, kamarádka, realitní makléřka, mě zavedla do nějakého studia, pan architekt mě poznal, oslovil, ukázal mi jeden čerstvě postavený, nezařízený dům, no a já se do něj zamilovala. Láska na první pohled,“ vysvětlila.

Dnes už jsou oba sportovci jistě rádi, že Šafářová tehdy domeček zakoupila. Nyní je totiž pro jejich tříčlennou rodinou hlavním zázemím.

Témata: Lucie Šafářová