Vojta Kotek: Nehoda ho dostala na JIP! Jak je na tom teď?

Vojtěch Kotek 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. července 2020 15:31 | Aktualizováno: 31. července 2020 21:56

Vojtěch Kotek v tomto týdnu havaroval na motorce, z místy nehody jej záchranáři museli přepravit do nemocnice na JIPku. Jak je na tom oblíbený herec po pár dnech na lůžku?

Drama kolem Vojty Kotka má šťastný konec. Jeden ze Snowboarďáků se v tomto týdnu stal účastníkem vážné dopravní nehody, při které se zranil. Dobře to dopadlo, i když až dnes se objevily informace o některých okolnostech události.

Podle informací webu extra.cz přepravoval herce do nemocnice vrtulník, který byl na místo nehody přivolán. Ve špitále jej následně dali na jednotku intenzivní péče, kde vyhodnotili jeho stav. Nyní už je dle serveru na běžném oddělení úrazové chirurgie.

Kotek havaroval na jihu Čech u obce Stádlec. Podle výpovědí očitých svědků předjížděl traktor, který ale v místě odbočoval. Motorku proto položil na bok, aby se vyhnul střetu se zemědělským strojem. Bez zranění se to však neobešlo.

Známý herec už se také k celé záležitosti poprvé vyjádřil. Jak uvedl, úraz představuje problém hlavně kvůli práci na blíže nespecifikovaném projektu.

Témata: Vojtěch Kotek