Lucie Vondráčková: První slova o stěhování do nového domu!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. července 2020 13:33

Lucie Vondráčková se po loňském návratu do Česka konečně odhodlala a se syny se přestěhovala do nového domu v Praze. Nyní o něm poprvé promluvila. Co jí nejvíc chybí?

Není už žádným tajemstvím, že se Lucie Vondráčková společně se svými dvěma syny přestěhovala do nového domu, který si pořídila v pražské Libuši. „Všichni jsme tam spokojení, je nám dobře,“ svěřila se webu super.cz.

Tomu také prozradila, že sousedům závidí, protože jsou obzvlášť na léto lépe vybaveni, protože mnoho z nich má bazén. „Zatím máme jenom nějaký nafukovací, ale je v něm hrozná zima. To jsme ještě nedotáhli,“ konstatovala.

Dům má dokonce kromě dvojnásobné maminky a jejích dětí i další nájemníky. „Zabydlujeme se, ale už teď je nám dobře. Máme dvě kočky a tam, kde je kočka, tam už je domov. Adoptovala jsem dva kocourky,“ uvedla herečka a zpěvačka.

„Mám zkušenost, že zvířata z útulků jsou nesmírně vděčná a velmi loajální. Je to pak už úplně jiný vztah, protože už si něco zažila a vědí, co to je, být na tom bledě. Když jsou na tom pak dobře, jsou za to ráda,“ dodala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková