Mariana Prachařová promluvila o divokém období: Chlastala jsem!

Mariana Prachařová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. července 2020 12:10

Mariana Prachařová v těchto dnech překvapila fanoušky mimořádně upřímnou zpovědí, kterou zveřejnila na sociálních sítích. K čemu se tam mladší sestra Jakuba přiznala?

Mariana Prachařová začala slovy, že jídlo je u ní teď velké téma. „Dala jsem vám sem video z mýho ‚nejtlustšího období‘ a fotky z minulého léta, kdy jsem měla v hlavě všechno ještě správně nastavený a byla jsem šťastná, spoko holka,“ svěřila se na úvod s tím, že dříve jídlo nikdy neřešila. Teď se naopak snaží najít hranici, aby ho neřešila až moc.

„Já se na svojí výšku dostala na docela extrémní váhu kvůli alkoholu. Měla jsem divoký období, blbě jedla, málo spala, nehýbala se a narovinu prostě dost chlastala. V karanténě jsem začala krabičkovat, hubnout a cvičit,“ přiznala.

Teď si prý chce postavu udržet, což ale není jednoduché. „Mám dny, kdy si říkám, že je to dobrý, jsem spoko, pyšná a na chvíli je tam ten záblesk spokojenosti s vlastním tělem. Bohužel ale převládají ty démoni v hlavě, co mi říkaj, že když přestanu na chvíli cvičit a víc jíst, že bude moje úsilí pryč,“ uvedla na instagramu.

Některé věci si ale vyčítá. „To, že jsem se vyhýbala společenským akcím, to je za mě už extrém,“ konstatovala Prachařová. „Jen se odpoutávám od kamarádů, zážitků a letních akcí a pohody,“ dodala.

Témata: Mari Prachařová