Zemřel Josef Nedorost (†64): Hrál veksláka ve filmu Bony a klid!

Josef Nedorost 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. července 2020 11:26

V osamění zemřel český herec a dabér Josef Nedorost, kterého proslavil film Bony a klid z veksláckého prostředí. Policisté a hasiči dorazili do jeho bytu pozdě, už mu nebylo pomoci.

Česká herecká obec truchlí nad další ztrátou. Ve věku 64 let měl dle informací webu ahaonline.cz zemřít již minulý týden Josef Nedorost. Do jeho bytu v Českých Budějovicích se museli dobývat policisté a hasiči, kteří ho však našli již bez známek života.

Zásah v bytě potvrdili sousedé, kteří na zápach v domě upozornili. „Někdo z nich volal policii a byt otvírali násilím. Možná kvůli odéru, jestli tam byl dýl. Parte tady ale neviselo,“ řekl serveru jeden z obyvatelů panelového domu.

Smutnou událost potvrdila i policie. „V bytě bylo tělo bez známek života. Koroner na místě neshledal známky cizího zavinění,“ uvedl policejní mluvčí s tím, že proběhne pitva, která odhalí příčinu smrti.

Nedorosta proslavila především role veksláka Richarda v legendárním filmu Bony a klid. Jeho pokračování, které se v kinech objevilo před šesti lety, bylo jeho posledním snímkem.

Témata: Josef Nedorost úmrtí