Popálená Týnuš Třešničková: Tyhle velké jizvy až dosud skrývala!

Třešničková, Týnuš 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. července 2020 10:06 | Aktualizováno: 31. července 2020 16:54

Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešnička patří k nejznámějším českým influencerkám a youtuberkám – a to i přesto (nebo právě proto), že na dovolené v Turecku utrpěla těžké popáleniny, kvůli kterým skončila na dlouhé měsíce v nemocnici. Na nových fotkách teď ukázala, jak se oheň podepsal na jejím trupu!

Týnuš Třešničková na svém instagramu pomyslně připíjí „všem krásným tělům“. To její dodnes po nehodě v tureckém baru „zdobí“ popáleniny. A i když své jizvy už opakovaně na fotkách ukázala, v bikinách se pro fanoušky vyfotila až teď.

„Ani jsem nevěřila, že si na sebe vezmu letos dvoudílné plavky, ale here I am. Učím se po krůčkách milovat své jizvy víc a víc. A přestože tohle není konečný stav, nechci čekat až...“ přiznala popálená Týnuš, která se ze svých zranění zotavovala dlouhé měsíce.

A i když už je z turecké nemocnice dávno doma, stále ji čekají ještě zákroky, které by měly její kůži vrátit pokud možno normální vzhled. To je ale samozřejmě ještě běh na dlouhou trať! 

Její jizvy už hodně vybledly, přesto jsou na první pohled vidět. A v dvojdílných plavkách ještě více! Sama si ale uvědomuje, že každý má nějaký ten problém.

„Tělo každé ženy (i muže) je tak dokonalé a jedinečné, že ozdoba strií, jizev nebo třeba pigmentových skvrn jim dodává pouze na unikátnosti, za kterou není potřeba se stydět,“ vzkazuje Týnuš Třešničková.

Témata: Týnuš Třešničková