Jiřina Bohdalová: Odhalí veškerá tajemství svého života!

Jiřina Bohdalová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. července 2020 9:25 | Aktualizováno: 31. července 2020 16:56

Jiřina Bohdalová už má možná pocit, že nastal čas bilancovat, vždyť v příštím roce oslaví kulaté 90. narozeniny. Při jejich příležitosti údajně odhalí veškerá tajemství svého života. Co se dozvíme?

Jak jsme vás v tomto týdnu informovali, Jiřina Bohdalová kvůli nejasné situaci kolem koronaviru odpískala velkolepou oslavu 90. narozenin v O2 aréně, kterou na příští rok plánovali její nejbližší spolupracovníci.

Neznamená to však, že není v plánu si toto významné jubileum připomenout. Jiří Strach chystá pro Českou televizi o legendární herečce dokument. „Napadlo mě to, Jiřinky jsem se zeptal, jestli by souhlasila, a ona odpověděla – Tak dobře, povím ti úplně všechno,“ řekl dle webu idnes.cz.

Bohdalová a Strach spolupracovali už na několika projektech. Začalo to před 15 lety televizním filmem Povodeň, následoval kupříkladu snímek Vrásky z lásky. Loni pak zazářila v jeho thrilleru Klec.

„Logicky už tedy mohu po všech letech říci, že ji snad trochu znám, propovídali jsme spolu spoustu času, náš vztah je důvěrný, upřímný, otevřený, takřka rodinný, z mé strany až vnukovský. Však taky kdykoli přijedu, má pro mě jako opravdová babička navařeno a napečeno,“ dodal režisér.

Témata: Jiřina Bohdalová