Vojta Kotek je po nehodě v nemocnici: První slova herce!

Vojtěch Kotek 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. července 2020 8:48

Už není pochyb o tom, že motorkářem, který v úterý havaroval na jihu Čech, je Vojta Kotek. Populární herec nyní poprvé od vážné nehody promluvil. Co ho momentálně nejvíc trápí?

Jak vás stars24.cz informoval, Vojtěch Kotek se v tomto týdnu stal účastníkem vážné dopravní nehody. Na jihu Čech havaroval na motocyklu a podle posledních informací nakonec skončil v nemocnici na jednotce intenzivní péče.

Hvězda legendárních Snowboarďáků se tím dostala do pořádných potíží. Kotek by se totiž brzy měl objevit na natáčení. Jeho angažmá v blíže nespecifikovaném projektu je tak nyní pochopitelně v ohrožení.

„Já se to snažím řešit jako od té chvíle, co tady ležím. Protože mám ještě nějaký projekt, který mám začít točit. Rodina to neví, opravdu mi to teďka hodně zkomplikovalo život,“ řekl oblíbený herec serveru tn.cz.

Kotek podle očitých svědků u obce Stádlec předjížděl traktor, který ale v místě odbočoval. Motorku proto položil na bok, aby se vyhnul střetu se zemědělským strojem. Bez zranění se to však neobešlo.

Témata: Vojtěch Kotek