Nevděčná sestra Agáta Prachařová? Sourozenci dostanou…

Agáta Prachařová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. července 2020 14:14

Chtěli byste mít Agátu Prachařovou za sourozence? V tomhle směru se asi vyplatí něco vědět. Modelka a moderátorka přiznala, jak se chce k bratrům a sestrám zachovat. Tomu nebudete věřit…

Agáta Prachařová se stále ještě rozvádí s manželem Jakubem, ale formální dotažení celé záležitosti nadále na něčem vázne. Dvojnásobná maminka se ale nechala slyšet, že do konce léta by snad mělo být všechno vyřízeno.

Uvádí se, že problémem je především to, jak se mezi sebou manželé vyrovnají. Do médií již prosákla informace, že se rodina rozhodla prodat chalupu v horách, kterou měla ve vlastnictví desítky let.

Podle webu ahaonline.cz řekla magazínu Exkluziv, že to „má jako dědictví“. „Sourozenci dostanou jinej majetek,“ měla prohlásit modelka a moderátorka. Její maminka Veronika Žilková má přitom hned několik dalších potomků.

Prachařová nakonec přiznala, že se s prodejem nemovitosti těžce smiřovala. „Mrzelo mě to kvůli Kryšpínovi, protože on to tam měl rád. Ale třeba si časem pořídím nějakou jinou chalupu. Nebo ji postavím,“ konstatovala.

Témata: Agáta Hanychová