Gottovy dcery řeší v zahraničí: Vztahy v rodině na bodu mrazu!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. července 2020 13:33

Rozvody dcer legendárního Karla Gotta jsou velkým tématem i pro zahraniční média, kterým neuniklo, že se rozpadlo manželství i mladší Lucii. Navíc se usuzuje, že vztahy v rodině jsou na bodu mrazu.

Už od poloviny července není žádným tajemstvím, že také druhé z nemanželských dcer Karla Gotta (†80) se rozpadlo manželství. U našich východních sousedů na Slovensku tomu však věnují pozornost nadále.

Všímají si tam kupříkladu toho, jak to celé vyšlo najevo. „Dominika odešla od finského manžela Tima už před několika měsíci, ale Lucie krach manželství přiznala až v den otcových nedožitých 81. narozenin,“ píše web pluska.sk.

Slovákům rovněž neuniklo, že vztahy mezi oběma sestrami nejsou zrovna ideální. „Pokud byste si mysleli, že nevlastní sestry se mohou jedna druhé svěřit, jste na omylu, jejich vztah je na bodu mrazu. Nesetkávají se ani se nekontaktují,“ dodává server.

Tuzemská média už odhalila, co bylo příčinou rozchodu mladší Lucie s manželem Honzou. Dcera legendárního zpěváka si totiž našla někoho jiného.

Témata: Lucie Kovaříková (dříve Gottová) Dominika Gottová