Monika Bagárová promluvila o miminku: Pláč, nejistota, strach!

Monika Bagárová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. července 2020 11:20

Zpěvačka Monika Bagárová (26) má za sebou velmi náročné týdny! Od doby, kdy porodila, už uplynulo šest týdnů a tak má maminka čas přemýšlet nad tím, jaké to je starat se o malý uzlíček jménem Rumia!

Monika Bagárová a její přítel, zápasník MMA Makhmud Muradov (30) si užívají svou prvorozenou dcerku. Malá Rumia se narodila 27. května, což znamená, že zpěvačce právě skončilo šestinedělí.

„Šestinedělí za námi to byla ale fuška. Pláč, nejistota, strach z toho, že nezvládnu k Rumince v noci vstávat je pryč. Už se známe,“ bilancuje zpěvačka.

A i když to nebylo vždy snadné, na spoustu věcí už si maminka zvykla! „Nedostatek spánku už mě netrápí, dokonce už nejsem ani tak unavená pomalu a jistě si zvykám. Máme režim. Není nic, co bysme my ženy přece nezvládly,“ píše na svém Instagramu Monika.

Také už má jasno v tom, jaké má teď v životě priority. „Vždy jsem věděla, že nejdůležitější v životě je zdraví teď u Ruminky si to uvědomuji ještě mnohem víc. Co víc si máma může přát, než zdravé spokojené děťátko?“ táže se.

Navíc oceňuje, že jí fanoušci zůstali věrní i po porodu. „Je fajn, že jsme tu stále spolu v mé nové životní roli mamky. Děkuji moc, za vaše zprávy a krásné komentáře. Moc mě to těší,“ vzkázala svým věrným příznivcům zpěvačka.

Témata: Monika Bagárová