Michaela Kuklová se potýká s rakovinou: Tohle byl nejhorší moment!

Michaela Kuklová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. července 2020 21:45

Michaela Kuklová se už několik měsíců léčí se zákeřnou rakovinou a velká část terapie jí stále ještě čeká. Možná ten vůbec nejhorší moment už má ale za sebou. Na co nebude vzpomínat úplně v dobrém?

Michaelu Kuklovou před několika měsíci okolnosti přinutili k tomu, aby svým fanouškům na sociální síti oznámila velice nepříjemnou zprávu, že se potýká s rakovinou prsu. Z této rány osudu se ovšem nijak nezhroutila, což ukazuje prakticky na každém kroku.

„U rakoviny nemůžeš říct, že jsi z toho venku, to až tak za deset let. Já mám léčbu na pět let, ale od samého začátku jsem si nastavila hlavu na to, že to odoperují, nebude to tam a budu zdravá,“ uvedla dle webu rozhlas.cz v pořadu Xaver a host.

Ve vysílání také zavzpomínala na nejhorší moment, když jí sestřička po biopsii zavolala, že s ní chce doktorka mluvit. „Odpověď chceš ale vědět hned, nevědomost je špatná, protože nemůžeš nic řešit. Když už to řešíš, je to v pohodě,“ svěřila se.

Ani zákeřná nemoc nedonutila herečku, aby se pustila do bilancování a ohlížení se zpátky v čase. „Minulost je pro mě minulostí. Neohlížím se a žiju život dál,“ dodala.

Témata: Michaela Kuklová