Josef Laufer nic netuší: Vážné zdravotní potíže jeho ženy!

Yvetta Blanarovičová a Josef Laufer 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. července 2020 11:24 | Aktualizováno: 29. července 2020 22:03

Josef Laufer je už několik měsíců v nemocnici a nemá ani tušení o problémech dalšího člena rodiny. Vážné zdravotní potíže má po úrazu i jeho manželka Irena. Co přesně se jí stalo?

V posledních dnech se objevily zprávy, podle kterých se zdravotní stav Josefa Laufera po více než čtyřech měsících na nemocničním lůžku konečně alespoň trochu zlepšil. Ničemu by jistě nepřispělo, kdyby se dozvěděl o zdravotních potížích své ženy.

Ty jsou však realitou, což potvrdila jejich dcera Ester, která pendluje mezi nemocnicí a rehabilitačním zařízením, kde maminka je. Kostýmní výtvarnice Irena Greifová totiž nedávno upadl a zlomila si nohu. Přitom se ještě stále vzpamatovává z následků toxického šoku.

„Maminku okamžitě odvezli do nemocnice, kde se musela podrobit totální endoprotéze a v rehabilitačním ústavu se znovu ocitla na vozíčku. Učí se znovu chodit,“ prozradila Ester webu ahaonline.cz.

Rehabilitace naštěstí probíhá zdárně, Greifová drží palce manželovi, aby to platilo i v jeho případě. „Kvůli pandemii máma přes čtyři měsíce neviděla tátu. O jeho zdravotním stavu ale ví všechno,“ dodala.

Témata: Josef Laufer