Marek Ztracený obětí podvodníků: Slibují desítky tisíc!

Ztracený, Marek 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. července 2020 10:01

Marek Ztracený musí řešit o letošních prázdninách velké nepříjemnosti. Na internetu se totiž rozmohl takový nešvar. Za oblíbeného zpěváka a skladatele se někdo vydává a lidem slibuje desítky tisíc korun.

Není úplnou výjimkou, že se známé osobnosti stávají terčem podvodníků. Spousta lidí se snaží zneužít jejich důvěryhodnosti a jménem celebrit se snaží z důvěřivých lidí vylákat peníze. Takový je i úplně nejnovější případ.

Tentokrát se to týká Marka Ztraceného, který musel své příznivce varovat před falešným facebookovým profilem. Lidé, kteří za ním stojí, slibují fanouškům více než 20 tisíc korun.

„Pozor, falešný profil ‚Marek Ztracený‘ pořádá falešnou soutěž o 1000 euro! Nikomu nedávejte žádné údaje a neodpovídejte, ať nepřijdete o peníze, nebo účet… Nemám s tím nic společného!“ ujistil fanoušky oblíbený hitmaker.

Mnozí se mu již ozvali, že je z podvodného profilu někdo oslovil. „Nejspíš to bude někdo ze zahraničí, protože to je psané takovou velmi divnou češtinou. Já v tom nijak nefiguruju. Ale chci se vám omluvit, i když za to nemůžu,“ dodal Ztracený.

Témata: Marek Ztracený