Veronika Arichteva: Otěhotněla jen z tohoto důvodu?

Veronika Arichteva 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. července 2020 9:22 | Aktualizováno: 29. července 2020 18:02

Těhotná Veronika Arichteva si užívá těhotenství, během kterého jí zatím evidentně neopustil smysl pro humor. Na sociální síti totiž naznačila, že měla jeden dobrý důvod otěhotnět. To byste neuhodli...

Nastávající maminka Veronika Arichteva se těší na prvního společného potomka s manželem Biserem. Po letech spekulací v médiích se konečně dočkali a jejich rodina se rozroste o dalšího člena.

Sama někdejší účastnice StarDance přitom neváhá vtipkovat o motivaci, která jí vedla k rozhodnutí pořídit si dítě. „To jsem musela o Vánocích otěhotnět, aby koncem července u nás konečně vyjížděla markýza,“ napsala na instagramovém profilu.

O její instalaci se měl postarat její muž, který je povoláním režisér. „Přece se ten náš kluk nebude pražit na terase jako my tady několik let. To musí mít chládeček a stín,“ pravil Arichtev podle manželky.

Zatímco pro oblíbenou herečku půjde o první rodičovskou zkušenost, její muž má již z předchozího vztahu syna Teodosia. Možná i proto dobře ví, co je dobré zařídit ještě před porodem.

Témata: Veronika Arichteva