Vojta Kotek: Vážná nehoda? Herec údajně skončil v nemocnici!

Vojtěch Kotek 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. července 2020 8:44 | Aktualizováno: 29. července 2020 21:58

Vojtěch Kotek nemá v létě klid ani letos. Podle dostupných informací se včera na jihu Čech stal účastníkem dopravní nehody, po které musel dokonce na ošetření do nemocnice. Co se stalo?

Loni v létě přišel Vojtěch Kotek o tatínka Václava, který tragicky zahynul po pádu ze schodiště ve svém domě. O letošních prázdninách se člen slavné herecké rodiny údajně sám připletl k jedné život ohrožující situaci.

U obce Stádlec na Táborsku mělo dojít v úterý odpoledne k nehodě motocyklu při předjíždění traktoru. Při události se zranil dvaatřicetiletý motorkář, kterého záchranáři převezli do nemocnice v Českých Budějovicích na ošetření. Zranění nemají být nikterak vážná.

Podle dvou na sobě nezávislých zdrojů serveru Budějcká drbna je zraněným motorkářem právě Kotek, který počátkem letošního ledna oslavil 32. narozeniny. Co se vlastně na silnici přihodilo?

Policejní mluvčí Milan Bacjura uvedl, že řidič motocyklu si pravděpodobně nevšiml, že traktor odbočuje, duchapřítomně ale zaregoval a stroj položil na bok, aby zabránil střetu. Nehoda bude předmětem dalšího vyšetřování.

Témata: Vojtěch Kotek