Karel Šíp, nebo Jan Kraus? Tohle hovoří za vše!

Karel Šíp 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. července 2020 20:42 | Aktualizováno: 31. července 2020 13:04

Karel Šíp a Jan Kraus. Na tato dvě jména se v posledních letech omezila soutěž o nejlepšího moderátora talk show v Česku. Nedávno jim ale přibyl jeden konkurent, který oba své kolegy jasně a stručně zhodnotil.

Už dlouhé roky se v oblasti české televizní debaty vede diskuze o tom, kdo je nejlepším moderátorem formátu talk show v Česku. Prakticky celou tu dobu zaznívají v této souvislosti jen dvě jména.

Podle diváků i expertů je to buď Karel Šíp se svojí Všechnopárty, kterou vysílá veřejnoprávní Česká televize, nebo Jan Kraus z komerční Primy. Právě tato stanice se ale neustále zkouší uspět i s dalšími talk show.

Nejnověji jde o pořad, který už se v minulosti osvědčil na internetu, v němž roli moderátora zastává Honza Dědek. Známý hudební publicista nyní v rozhovoru pro CNN Prima News prozradil, jak vidí sebe v konkurenci dvou legend tohoto žánru.

Podle jeho názoru je každý z nich trochu jiný. „„Karel Šíp je moderátor původní profesí. Jan Kraus herec a já jsem novinář. Je to víc novinářské. Já jsem nikomu nesliboval, že budu vtipný. Pokud se mi něco takového omylem podaří, jsem za to vděčný, ale jinak je to, myslím, víc novinářská záležitost,“ konstatoval Dědek.

Témata: Karel Šíp Jan Kraus Karel Gott