Lucie Vondráčková: Odvážné proroctví! Další dítě a práce…

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. července 2020 18:45

Nikdo neví, jaký osud čeká v následujících letech Lucii Vondráčkovou, najdou se však lidé, kteří se to troufnou odhadovat. Nyní se objevilo opravdu odvážné svědectví o práci i dalším rozšíření rodiny.

Můžeme jen hádat, zdali by Lucie Vondráčková sama od sebe vyhledala rady věštkyně, jeden tuzemský web to ale udělal za ní. Díky tomu jsme se dozvěděli, co možná ještě dvojnásobnou maminku čeká.

Mimo jiné zazněla předpověď, podle které se synové z předchozího vztahu ještě dočkají sourozence. „Nejspíš bude mít i další dítě. Nastanou ale komplikace. Celých devět měsíců na sebe bude muset dávat pozor,“ řekla webu extra.cz věštkyně Graciela.

Zadařit by se jí navzdory prvotním nezdarům mělo i na pracovním poli. „Kariéra jí zatím utíká. To se ale časem změní a přijde jí mnoho pracovních nabídek. Pár jich přijme,“ prozradila zmíněnému serveru věštkyně.

Pravdou však je, že Vondráčková se zatím po loňském návratu do České republiky věnuje spíš práci, ať už máme na mysli hudbu nebo film, než osobnímu životu. Tak uvidíme, zdali se proroctví vyplní.

Témata: Lucie Vondráčková