Eva Burešová ze Slunečné slavila narozeniny: Připadá si stará?!

Eva Burešová zavzpomínala na průlomovou účast v talentové soutěží 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. července 2020 13:33

Eva Burešová, kterou si diváci mimořádně oblíbili díky její roli v oblíbeném seriálu Slunečná, oslavila před několika dny narozeniny. Dosáhla přitom věku, kdy se bála, že už si bude připadat stará.

Eva Burešová měla během minulého týdne důvod slavit. Ve středu totiž oslavila již 27. narozeniny, takže dosáhla věku, kterého se – jak sama přiznala – před lety bála jak čert kříže. Prozradila to na sociální síti.

„Došla jsem do věku, ve kterém mi v šestnácti připadali už všichni strašně staří. A hádejte co? Není tomu tak. Jsem fakt pořád mládě, jen musím více pečovat o své tělo než v šestnácti,“ svěřila se na instagramovém profilu.

K narozeninám si podle svých slov nic zvláštního nepřála. „Letos žádné předsevzetí a seznamy, co budu a nebudu dělat. Vše nechám, jak je naplánováno nahoře. Budu se smát, budu pracovat a milovat své blízké. To mi jde nejlépe a to mne naplňuje,“ konstatovala herečka.

„Hluboce děkuji za vaše přání. Plní mi tady od rána telefon a mně tak kouzlí úsměv na rtech… Díky, že jste se mnou alespoň virtuálně. Děkuji svým fanklubům,“ dodala Burešová.

Témata: Eva Burešová