Michal Dvořák z Lucie: Problémy na letišti ve Francii!

Skupina Lucie představuje chystaný klip k písni Amerika 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. července 2020 8:40 | Aktualizováno: 28. července 2020 10:10

Hudebník Michal Dvořák prožil na letišti ve francouzském městě Nice pořádně dramatické chvíle! Bezpečnostní pracovníci ze zavazadel jeho rodiny vytáhli pistoli. A i když šlo o dětskou hračku, zabavili ji!

Cestovat v dnešní době letadlem je složité nejen kvůli koronaviru, ale i kvůli všemožným bezpečnostním opatřením. Své už o tom ví i skladatel, producent a člen skupiny Lucie Michal Dvořák. „Sorry, ale demence na letišti v Nice nezná hranic... zabavili dětem pistolku... opravdu už nerozumím ničemu...“ postesk si na svém facebooku.

Hudebník poukazuje na to, že až dosud přitom s dětskou pistolkou v zavazadle problém neměli. „Procestovali jsme s ní půlku světa a nikomu nevadila. V Nice by asi František 7 unesl letadlo,“ rýpnul si Dvořák.

Na čelo si ťuká především proto, že pracovníci na letišti jednu pistolku zabavili, ale ostatní jim nechali. „Další 2 podobné pistolky mu ale nechali?!?!?! Co to dop*dele je?!?!?!?! Příště unesem letadlo banánem!!!! Tohle opravdu nic neřeší,“ napsal.

Ostatní dvě hračky prý nezabavili proto, že je prostě nenašli. „Bezpečnost a demagogie jsou dvě rozdílné věci. Pochopil bych, kdyby to byla atrapa, ale co by asi udělal 10 cm pistolkou?!?!? A další dvě mu nechali!!!!“ zlobí se Dvořák s tím, že jde jen o další ukázku „nesystémového pseudoopatření“.

Témata: Michal Dvořák cestování Francie Skupina Lucie