Jak je na tom Josef Laufer? Jeho známý promluvil!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. července 2020 11:25 | Aktualizováno: 28. července 2020 14:24

Josef Laufer zůstává i nadále v péči lékařů, ovšem v posledních dnech se objevily informace, které dávají alespoň nějakou naději. Otázkou však je, zdali se zakládají na pravdě. Co prozradil známý slavného zpěváka?

Již déle než čtyři měsíce leží Josef Laufer v jedné z pražských nemocnic, dlouho bez jakékoliv známky zlepšení zdravotního stavu. Jen pár týdnů před jeho 81. narozeninami se ovšem objevily nové informace.

Podle serveru ahaonline.cz je legendární zpěvák alespoň částečně při vědomí, což je sice dobrý signál, ale neznamená to prý, že by se hýbal nebo komunikoval. Příznivci v tom však pochopitelně vidí naději na uzdravení.

Jenže podle jiných informací k žádnému posunu nedošlo. Dle webu super.cz je i po 130 dnech v bezvědomí stav Laufera stále stejný. „Jsem v kontaktu s Ester a stav je bohužel neměnný,“ řekl webu producent Oldřich Lichtenberg.

Právě dcera Ester má všechny informace. Minulý týden se nechala slyšet, že je otec v rekonvalescenci. Ona podle svých slov věří tomu, že nastane den, kdy ho bude mít zase doma.

Témata: Josef Laufer