Novotný se probral z kolapsu! A okamžitě se naštval!

Petr Novotný

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. února 2018 8:22

Bavič Petr Novotný, který leží od čtvrtečního večera v pražské Vojenské nemocnici ve Střešovicích, se probral z umělého spánku. A k překvapení všech se okamžitě naštval.

Novotnému začaly ve čtvrtek večer kolabovat ledviny a další orgány. Okamžitě byl převezen do nemocnice, kde ho lékaři museli uvést do umělého spánku.

V něm podle serveru Blesk strávil tři dny, po 60 hodinách byl napojen na umělou ventilaci. Stále ale leží na jednotce ARO.

Informaci o kritickém stavu potvrdil i jeho syn Pavel Novotný. "Nebudu vám vyvracet, co říkáte, je to pravda. Táta má za sebou asi největší krizi od mrtvice. Nemám rád fráze, ale v posledních dnech projevil ohromnou vůli žít. Máme s celou rodinou pocit, že to zvládne,“ řekl deníku.

Nyní se už Novotného stav lepší, což deníku potvrdil i jeho syn. "V řetězci JIP – ARO – smrt je táta už jednou nohou z jednotky anesteziologicko-resuscitační spíš na té jipce,“ tvrdí Pavel. 

Hospitalizace se ale neobešla bez emocí. Petr Novotný se totiž údajně pěkně naštval. "Do nemocnice ani za nic nechtěl. Ale to, že má sílu na naštvání, beru jako pozitivní signál,“ řekl Blesku Pavel.

Témata: Petr Novotný Pavel Novotný