Anna Kadeřávková: Nesmyslné dotazy fanoušků kvůli dovolené u moře!

Anna Kadeřávková 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. července 2020 10:36

Herečka Anna Kadeřávková (23) strávila dva týdny na dovolené na Kypru. Pozornosti fanoušků ale neunikl fakt, že se domů vrátila bez výrazného opálení! A tak se musela hvězda seriálu Ulice vysvětlovat, co se vlastně děje.

Po počátečních problémech si herečka Anna Kadeřávková užila 14 dní u moře. Jenže ani tam neměla klid před dotěrnými dotazy fanoušků! „Za celou dobu dovolený mi přišlo 7 zpráv, že na to, jak dlouho u moře už jsme (14 dní, snad není zas tak moc, ne?), nejsem vůbec opálená, jsem bílá jak stěna, nemám barvu...“ postěžovala si na instagramu.

Nad podobně hloupými dotazy jen kroutí hlavou! „Jejich smysl mi uniká,“ rýpnula si herečka. I tak se ale rozhodla vysvětlit, co se vlastně stalo. „Od prvního dne jsem se musela mazat padesátkou, protože jsem čtyři dny před odletem dostala roli, točí se sice v srpnu, ale dějově Vánoce, a já nesmím na plac nakráčet opálená,“ popisuje úskalí herectví Anička.

I kvůli tomu musela velmi pečlivě dbát na to, aby svou kůži chránila. „Takže k vodě jsem se celou dovču poctivě mazala padesátkou jak blázen a ve městě se pařila v triku s rukávem a v dlouhý sukni (jako ještě větší blázen), ale ten pocit, že se nemusím namazat, lidi, ten stál za to...“ směje se Kadeřávková.

Poznámky o svém „neopálení“ proto bere jako pochvalu. „Takže toť odpověď na větu 'Jsi bílá, jako stěna, vy jste nikde nebyli?'... Díky, byli, a je to pro mě momentálně lichotka - zvládla jsem svou práci na jedničku!“ vzkazuje zvědavým příznivcům Anna.

Témata: Anna Kadeřávková