Gottova dcera Lucie: PRVNÍ SLOVA o novém vztahu!

Karel Gott s dcerami 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. července 2020 8:42 | Aktualizováno: 27. července 2020 13:03

Manželství Lucie Kovaříkové se chýlí ke konci, protože mladší z nemanželských dcer Karla Gotta si našla jiného. Nyní o novém vztahu poprvé promluvila. Jakou mu dává budoucnost?

Před necelými čtrnácti dny kvůli připomínce Karla Gotta (†80) v den jeho nedožitých 81. narozenin vyšlo najevo, že se v rodině legendárního zpěváka chystá další rozvod. Po té starší se rozpadlo manželství i mladší nemanželské dceři.

Lucie Kovaříková má s kuchařem Honzou dva syny, jenže mezi oba rodiče vstoupil někdo třetí. Už se totiž ukázalo, že dcera slavného umělce si našla někoho jiného. O novém vztahu nyní poprvé promluvila.

„S Lukášem to beru vážně. Přeju si být v novém vztahu šťastná,“ řekla dle webu super.cz deníku Blesk. Podle dřívějších informací je její nový partner z Liberce, ačkoliv se na sociálních sítích snaží vytvořit dojem, že žije v zahraničí.

Lucii bezpochyby těší, že manžel Honza jim nebude stát v cestě. Už dříve zaznělo, že se na všem ohledně rozvodu a péče o děti dohodli. „Jsem ráda, že s Honzou vycházíme dobře,“ dodala.

Témata: Karel Gott