Eva Burešová ze Slunečné: Na tenhle pocit čekala celé tři roky!

Eva Burešová se nechala vyfotit pro Playboy 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. července 2020 19:09

Eva Burešová ze Slunečné je už tři roky maminkou, což jí změnilo život v mnoha ohledech. Až nyní populární seriálová hvězda prozradila, s čím se celou tu dobu potýkala.

Eva Burešová je v posledních měsících pod drobnohledem díky mimořádnému úspěchu seriálu Slunečná. Mnozí fanoušci si tak pochopitelně všímají i jejího vzhledu. Ona se však nenechá rozhodit.

Populární herečka a zpěvačka přiznala, že tři roky po porodu syna je zpátky na svém. „Vážím 53 kilo a můžu říct, že jsem moc spokojená se svojí postavou. Po porodu se mi to hezky povedlo vrátit zpátky,“ prozradila webu super.cz.

„Mám celulitidu, strie, stehna, neskutečně rozteklý zadek. A vůbec mi to nevadí. Je to sexy. Každá žena má strie. Moje břicho je plné jizev, strií. A nemyslím si, že by byl o mě menší zájem. Žádný chlap mi nikdy neřekl, že mám strie,“ konstatovala

I když se na předporodní váhu dostala již tři měsíce po narození chlapce, spokojená je sama se sebou až teď. „Do formy jsem se dostala až teď, jsou to tři roky. Zhubla jsem po porodu velmi rychle. Do tří měsíců bylo vše dole. Odnesla to ale záda a také kyčle,“ dodala Burešová.

Témata: Eva Burešová