Markéta Konvičková už to vidí: Dítě, pes a hulákání na celý barák!

Markéta Konvičková 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. července 2020 16:16

Markétu Konvičkovou čeká v životě opravdu velká změna. Prakticky v jednu chvíli se totiž stane maminkou i majitelkou rodinného domu. Jeho stavba stále pokračuje a ona už vidí, jak to v něm bude do budoucna vypadat.

Markéta Konvičková si před několika dny postěžovala, že se jako nastávající maminka nestíhá věnovat všemu, čemu by čas dávat chtěla. Jenže zatímco se svatbou to teď vypadá spíš bledě, stavba pokračuje úspěšně dál.

Sympatická blondýnka si staví dům se svým partnerem Rendou v rodném Třinci. „Už nám to hezky schne! Podlahy, omítky, krbík se rýsuje. Jak já se těším, až to všechno bude,“ svěřila se na sociální síti.

„Budu si moci hulákat na celý dům, nebudu omezovat žádné sousedy, kolem bude pobíhat malé pískle, Smiley štěkat na koně, Renda chudák vymění letecké monterky za ty domácí a já slibuju, že na to vše budu s drinkem v ruce dohlížet,“ vyhlíží zpěvačka.

Život Konvičkové se v posledních měsících zásadně změnil. Ještě nedávno řešila především vážné zdravotní potíže. „Jsem za to všechno fakt vděčná,“ dodala.

Témata: Markéta Konvičková