Druhý rozvod u Gottových: Takhle to všechno vyšlo najevo!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. července 2020 8:45

V rodině Gottových dochází již na druhý rozvod během posledních měsíců. Po starší Dominice manželství zkrachovalo také mladší Lucii, která si našla jiného. Jak to vyšlo najevo?

V polovině července jsme si kvůli jeho nedožitým 81. narozeninám opět připomněli Karla Gotta (†80). Právě tehdy vyšlo najevo, že v rodině legendárního zpěváka dochází k dalšímu rozvodu.

Mladší z nemanželských dcer Lucie, která z Mistra udělala pyšného dědečka, se rozvádí s manželem a otcem obou synů Janem Kovaříkem. Přitom ještě před dvěma měsíci tomu vůbec nic nenasvědčovalo.

Jak zjistil web blesk.cz, ještě v květnu se celá rodina i s chlapci Vojtíškem a Honzíkem procházela po Staroměstském náměstí a staré Praze. Vznikla tenkrát dokonce fotografie. „Byli jsme se naposledy společně projít. Pak mi Lucka řekla, že někoho má,“ řekl serveru Kovařík.

Naštěstí jsou oba dospělí a rozumní lidé, kteří se na všem domluvili. „Řekli jsme si, že musíme myslet hlavně na naše kluky. V tom jsme se s Lucií shodli. A já hned začal řešit, kam se odstěhuju,“ dodal kuchař.

Témata: Lucie Kovaříková (dříve Gottová)