Lucie Hunčárová ze StarDance: Ridi je minulostí! Tanečnice má nového přítele!

Lucie Hunčárová s novým přítelem 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. července 2020 11:56

Lucie Hunčárová, tanečnice ze StarDance, už není sama! Blondýnka se pochlubila novým přítelem, se kterým vyrazila na dovolenou k moři!

Tanečnice Lucie Hunčárová se proslavila díky pořadu StarDance. Taneční show se jí stala osudnou i v milostném životě. Nejprve totiž žila s tanečníkem Janem Onderem, který v pořadu nejprve sám tančil a teď se dál podílí na jeho výrobě.

Jejich vztah ale skončil, když se Lucie dala dohromady se svým hvězdným tanečním partnerem, kuchařem Emanuelem Ridim. I tahle láska je ale dnes již minulostí! Hunčárová teď oficiálně představila nového partnera, se kterým se vydala na dovolenou k moři.

„Zasněná a vyklidněná...Jachta 2020,“ napsala Lucie na Instagramu ke snímku, na kterém je se svým partnerem na lodi. Dovolenou v Chorvatsku si pořádně užívá! „Tanec na přídi. Život je krásnej,“ rozplývá se tanečnice, která si pochvaluje čistou vodu a nebe bez mráčku.

Kromě moře měla Lucie čas navštívit i městskou pevnost Španjola, která v minulosti byla spolu s městskými hradbami vojenskou ochranou města a přístavu Hvar. „První společná dovolená v Jugoslávii. A pak už jen samá pozitiva a sociální jistoty. Tatínek mi doporučil skvělou diskotéku, kterou zde navštívil v roce 1984. Tati...,nenašli jsme ji,“ směje se krásná tanečnice.

Témata: Lucie Hunčárová Emanuel Ridi Jan Onder (tanečník) StarDance