Dominika Gottová zuří: Sestra Lucie se mě štítí a bojí!

Karel Gott s dcerami 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. července 2020 10:25 | Aktualizováno: 24. července 2020 12:11

Tohle by zesnulého Karla Gotta jistě velmi trápilo! Jeho dospělé dcery Lucie (33) a Dominika (47) si nemohou přijít na jméno!

Problémy mezi sestrami vyvolal podle deníku Aha! Dopis „z nebes“, který se před pár dny objevil na hrobě Karla Gotta. Od té doby se Dominika a Lucie přou o to, kdo přerušil s tou druhou kontakt.

Lucie, která nedávno potvrdila, že se rozvádí, tvrdí, že za vše může její starší sestra. Ta s ní údajně přerušila kontakt a vůbec jí na sebe nedala číslo! „Nemám se s ní jak spojit. Říká lži. Vůbec se mi neozvala...“ prozradila Lucie pro Blesk.

Jenže Dominika tvrdí, že to tak vůbec není! Její sestra podle ní neříká pravdu. „Podívejte, já nejsem ta, která by měla každého kontaktovat! To přece musí být oboustranné. Lucii a její mamince jsem loni na karu po tatínkově pohřbu na sebe nový telefon dala,“ hájí se starší ze sester.

A i když jí prý obě slibovaly, jak budou více v kontaktu, skutek utek. „Ani jedna se neozvala, tak ať se do mě nenaváží, že jsem někoho odstřihla ze života,“ řekla dle Blesku Dominika.

Kde je pravda, ví jen ony! Na Lucčinu stranu se nicméně postavila i macecha žen Ivana Gottová. „Dominika není s Ivanou v kontaktu a o rodinu se od svého návratu do Česka nezajímá,“ řekla Blesku prostřednictvím své mluvčí Anety Stolzové vdova po Karlu Gottovi.

Zájem prý Dominika nejeví ani o svého zesnulého tatínka. „Stejně tak se nezajímala o uložení otce a nezajímá se ani o hrob. Nezavolala Ivaně ani Lucii, aby se na čemkoliv okolo nedožitých otcových narozenin domluvila,“ dodala mluvčí.

Dominika se ale hájí tím, že jejich vztahy byly na hraně už v době, kdy jejich táta ještě žil. Zmínila rodinné setkání na Bertramce, které se uskutečnilo loni koncem července, tedy jen několik týdnů před smrtí Karla Gotta

„K Lucce jsem se chovala mile. Ale ona byla celou dobu na Bertramce odtažitá. Druhý den si pak postěžovala Ivaně, že se mě bála, že se mě štítila. Proboha, proč to neřekla mně,“ tvrdí Dominika. „Proč se mi nepodívala do očí a neřekla: Vypadáš strašně! Vím, že jsem byla v děsném stavu, ale je to ségra, tak mi to mohla říct, a ne si stěžovat Ivaně, která už mě v té době nazývala ostudou rodiny,“ dodala.

Dominika a Lucie mají společného otce. Matkou starší ze sester je Antonie Zacpalová, mladší Lucie se narodila ze vztahu s Ivetou Kolářovou. Díky Lucii se pak Karel Gott dočkal i dvou vnuků . Vojtěcha a Jana. S manželkou Ivanou pak má zpěvák dcer Charlotte a Nelly.

Témata: Dominika Gottová Lucie Kovaříková (dříve Gottová) Karel Gott Ivana Gottová