Eva Burešová přiznala: Tohle ji na Slunečné štve i baví!

Eva Burešová (herečka) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. července 2020 19:22

Evu Burešovou v posledních měsících proslavila role v „primáckém“ seriálu Slunečná. Jeho natáčení má podle všeho své dobré i stinné stránky. Co populární herečku a štve a baví zároveň?

Eva Burešová už bude na seriál Slunečná vždycky ráda vzpomínat, protože jí přinesl velkou popularitu a nové fanoušky. Bez práce to ale pochopitelně není. Představitelka hlavní ženské role popsala, co musí běžně během natáčení absolvovat.

„Převlékám se před každým obrazem, takže třeba třináctkrát denně. To je na všem asi nejotravnější. Vždy se ale těším, co mi holky kostymérky připraví, to mě zase opravdu baví,“ svěřila se pořadu ShowTime stanice CNN Prima News.

Herečce zároveň vyhovuje, že pracovní šatník je podobný jejímu soukromému. Hodně holek z mého okolí si všimlo, že ty košile nebo lacláče jsou pohodlné. Já si pamatuji, že když mi bylo 9, tak jsem se oblékala jako Cholita ze seriálu Divoký anděl. Teď holky napodobují Týnu ze Slunečné,“ dodala Burešová.

Podle seriálových kostymérek se oblečení zvolilo tak, aby postavu Týny charakterizovalo. Je to prý taková holka a kluk v jednom, co potlačuje své ženství.

Témata: Eva Burešová seriál Slunečná