Slováci se pustili do Ivany Gottové: Tohle nemohou vdově odpustit!

Ivana Gottová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. července 2020 16:11 | Aktualizováno: 21. července 2020 22:10

Ivana Gottová si posledními kroky moc příznivců u našich sousedů na Slovensku nezískala. V tamních médiích jí vyčítají to, jak se zachovala k lidem, kteří projevili zájem se zúčastnit prosincových koncertů.

Po jeho říjnovém odchodu na věčnost se začala o památku Karla Gotta (†80) starat jeho žena. Minulý týden jsme si připomněli jeho nedožité 81. narozeniny, teď už fanoušci vyhlížejí prosinec.

Právě ke konci roku se mají v pražské O2 aréně uskutečnit dva velkolepé vzpomínkové koncerty. Účastnit se ho chtěli také někteří slovenští kolegové Mistra, jenže některá jména byla opomenuta. Proto se u našich sousedů do Ivany Gottové pustili.

„Ti, na které vdova Ivana zapomněla při koncertech chystaných na počest zesnulého manžela, se automaticky dostali na druhou kolej,“ píše slovenský server pluska.sk. Podle jeho informací přitom existuje možné řešení.

Slovenští umělci prý rádi vystoupí zadarmo. „Teď někteří Ivaně Gottové vzkazují, že jsou ochotní zpívat i bez nároku na honorář,“ dodává zmíněný web.

Témata: Ivana Gottová