Hrdá Lucie Šafářová: První krůčky Leontýnky po…

Lucie Šafářová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. července 2020 9:20 | Aktualizováno: 21. července 2020 15:22

Lucie Šafářová musí být na svou dceru náležitě hrdá. Začíná to totiž vypadat, že se její dcera ubírá stejným směrem jako maminka. Už má za sebou dokonce první krůčky.

V závěru loňského roku se Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec stali rodiči dcery Leontýnky, která se tak narodila do rodiny dvou sportovců. Leckdo z toho pochopitelně usoudil, že se časem vydá v jejich stopách.

Jenže bývalá tenistka a stále aktivní hokejista rozhodně na nic netlačí. Ostatně kladenský rodák má z předchozího vztahu s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou dva syny, u kterých to zatím nevypadá, že by se měli sportu věnovat na té nejvyšší úrovni.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova), Čec 20, 2020 v 10:18 PDT

U Leontýnky však může být všechno jinak. Šafářová se na instagramovém profilu pochlubila fotkou, ze které je jasně patrné, že už řádí na tenisovém kurtu. „Zatím po kurtě jen lezu, ale líbí se mi to,“ napsala hrdá maminka.

Je jasné, že Leontýnka má na koho navazovat. Její maminka je grandslamovou finalistkou ve dvouhře na Roland Garros, ve čtyřhře dokonce několikanásobnou vítězkou.

Témata: Lucie Šafářová