Monika Bagárová má na partnera štěstí: Tohle říká její zápasník!

Makhmud Muradov s dcerou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. července 2020 16:10

Už nějaký čas je jasné, že Monika Bagárová o správnosti výběru svého partnera nepochybuje, ostatně už si spolu pořídili miminko. Nejnovější slova Makhmuda Muradova ji tak mohou jen znovu přesvědčit o tom samém.

Koncem května se Monika Bagárová a Makhmud Muradov stali rodiči. Zatímco zpěvačka je na mateřské a do práce se zatím nechystá, uzbecký zápasník už se těší do klece. O motivaci má podle svých slov postaráno.

Po narození holčičky chce přidat do vitríny další vítězství právě pro ni. „Teď chci zápasit a vyhrát pro dceru, ona je pro mě největší motivace,“ prohlásil jasně v rozhovoru pro web sport.cz. Jednu zápasovou nabídku už však musel odmítnout kvůli problémům s cestováním.

Zatím tedy trénuje a během lekcí se samozřejmě soustředí hlavně na sport, jinak ale neustále myslí na dceru. „Po tréninku letím hned domů, dřív bych šel večer za kluky. Mám dceru, ženu,“ vysvětlil změnu svého režimu.

„Mám větší motivaci makat, chci jí (dceři) vytvořit co nejlepší život, který ji můžu dát. Takže makat a vyhrávat. Nemůžu ji pak říct, byl jsem zápasník UFC, jezdil jsem tímhle autem, tohle jsem nosil. Musím po sobě něco nechat a dát ji to nejlepší,“ dodal Muradov.

Témata: Makhmud Muradov Monika Bagárová