Agáta Prachařová: Definitivní tečka za Jakubem? Tohle vzkázala!

Agáta Prachařová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. července 2020 11:57

Agáta Prachařová před pár dny naznačila, že do konce léta by z ní zase měla být svobodná dáma, protože rozvod s jejím mužem Jakubem jde do finále. A jak se zdá, je připravena začít úplně znova!

Maminka dvou dětí dává jasně najevo, že za svým manželstvím, které se ocitlo v krizi už loni, udělala definitivní tečku! „Je potřeba si pár věcí uvědomit, abys mohl jít dál… jinak se z místa nepohneš. Nejdůležitější je si přestat lhát sám sobě,“ napsala Agáta na Instagramu.

Své odhodlání ještě podpořila hastagy #novyzacatek #drzimsipalce a #girlpower. Přesto je už teď jasné, že žádnou definitivní tečku za Jakubem udělat nemůže. Mají spolu totiž dceru Miu. Naštěstí se zdá, že jejich rozchod probíhá poměrně v klidu a díky tomu se už domluvili na střídavé péči. Je tak jasné, že i když budou rozvedeni, stále se budou pravidelně vídat.

Kromě Mii má Agáta ještě staršího syna Krišpína, jehož otcem je někdejší hráč amerického fotbalu Miroslav Dopita. Jejich vztah byl sice po rozchodu dlouho na ostří nože, nakonec se ale situace uklidnila.

„Když už vám to v životě nevyjde, je strašně důležité, abyste zůstali přátelé. Občas je to těžké, ale s Mírou nám to vyšlo na 100 procent, takže tady jedna fotka z oběda a bez dětí," napsala před pár měsíci Agáta na Instagramu ke společnému snímku. Snad tedy podobný vztah po rozvodu naváže i s Jakubem. Už kvůli jejich dceři.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Miroslav Dopita Kryšpín Dopita