Michaela Kuklová se potýká s nemocí: Takové výsledky ji překvapily!

Michaela Kuklová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. července 2020 12:25

Michaela Kuklová se od jara potýká se zdravotními problémy, přesto se snaží žít aktivní život. Mimo jiné se vrhla na cvičení a teď se nestačí divit. Dosavadní výsledky tréninku ji překvapily.

Michaela Kuklová před několika měsíci oznámila, že se potýká s rakovinou prsu. Proto mnoho lidí překvapilo, když se v červnu vrhla na cvičení, ačkoliv samotná léčba onemocnění je bezpochyby vyčerpávající.

Představitelka princezny Jasněnky to tehdy vysvětlovala tím, že alespoň nebude myslet na blbosti. Samotnou jí však zajímalo, zdali se i po padesátce dá s tělem ještě něco udělat. Teď už pozoruje první výsledky.

Populární herečka se na instagramovém profilu pochlubila fotkami, které doplnila následujícím komentářem. „Že mně cvičení pomáhá na psychiku, je jasný, ale že po tak krátké době uvidím i tělesné změny, mě dost mile překvapilo,“ přiznala.

„Nejsem pro cvičení zrozená, ale překvapilo mě, jak mi to teď celkově dělá dobře. Takže naprosto chápu! Konečně,“ dodala pak Kuklová v reakci na jeden z komentářů.

Témata: Michaela Kuklová