Jakub Prachař ostře o tchyni Žilkové: Radši budu mlčet!

Jakub Prachař 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. července 2020 18:00

Jakub Prachař už by měl jistě rozvod nejradši za sebou, ale zatím tomu tak není. Proto ho nenechávají klidným vyjádření tchyně Veroniky Žilkové. Co populární herečce vzkázal?

Rozvod manželů Prachařových jde podle všeho do finále. Agáta Prachařová se nedávno nechala slyšet, že do konce letních prázdnin by snad všechno mohlo být dotaženo do konce. To Jakub Prachař se k záležitosti moc často nevyjadřuje.

V těchto dnech ale udělal jednu výjimku. I když si to manželé chtěli vyřešit po svém, do rozvodu začala zasahovat třetí osoba. Konkrétně jde o Agátinu maminku Veroniku Žilkovou, která před pár dny o rozpadu manželství promluvila.

Oblíbená herečka mimo jiné médiím prozradila, že kvůli rodinným záležitostem musí prodat chalupu. Spekuluje se přitom, že to udělala, aby mohla její dcera vyplatit manžela z jejich společného domu.

I proto se herec a moderátor rozhodl zareagovat. „Veronika Žilková o mně vykládá různé věci, ale já k ní budu milosrdný, raději zůstanu gentlemansky mlčet,“ řekl v rozhovoru pro Magazín DNES.

Témata: Jakub Prachař Veronika Žilková