Michal David: Po oslavě kocovina! Jak se jí zbavil?

Michal David 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. července 2020 14:50

Teď už je naprosto jasné, že Michal David kulaté šedesáté narozeniny oslavil tak, jak se sluší a patří. Druhý den se totiž potýkal s kocovinou. Slavný hudebník ale ví, jak se jí zaručeně zbavit.

I letos neprávem tak trochu zanikly narozeniny Michala Davida, zvlášť s ohledem na to, že byly kulaté. Jenže ve stejný den se narodil také Karel Gott (†80), jehož jubileum mělo i po smrti větší pozornost.

Jak vás stars24.cz informoval, oslava slavného hitmakera přitom byla opravdu velkolepá. Nechyběli dokonce barmani, kteří míchali nejrůznější alkoholické nápoje, což se na účastnících pochopitelně podepsalo. Výjimkou nebyl ani sám oslavenec.

David totiž na sociální síti přiznal, že měl kocovinu. Fanouškům ale prozradil svůj recept na to, jak se jí zbavit. „Většina žen zastává názor, že jediná pomoc, kterou chlap při úklidu v domácnosti udělá, je ta, že ji půjčí své staré tričko na utření prachu,“ spustil na instagramu.

„Já se tím neřídím a moje plány na dnešní odpoledne jsou jasné. Po oslavě mě nikdo na gauči nenajde. Doporučuji aplikovat všem, jako nejlepší lék na kocovinu,“ dodal hudebník.

Témata: Michal David