Josef Laufer je dál v nemocnici: Všichni vyhlíží jedno datum!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. července 2020 14:10

Blíží se datum, které je pro osud Josefa Laufera naprosto zásadní. Legendární zpěvák a herec už několik měsíců leží v nemocnici. Dočkají se příbuzní a přátelé vytouženého zlepšení?

Nové informace o zdravotním stavu Josefa Laufera stále nepřicházejí, ten už několik měsíců leží v nemocnici, aniž by došlo k nějakému výraznému zlepšení. Z jednoho prostého důvodu všichni doufají, že k němu brzy konečně dojde.

Legendární herec a zpěvák během následujících týdnů oslaví 81. narozeniny, narodil se totiž 11. července ve francouzském Sables d‘Olonne, na což se občas zapomíná. Syn lékaře ze Slezska strávil velkou část dětství v zahraničí.

Když Laufer loni slavil kulatiny, letošnímu dramatu nic nenasvědčovalo. Zdraví mu tehdy sloužilo na výbornou, on sám proto měl jasné vysvětlení. „Číňané říkají, že kámen, který letí, neobrůstá mechem. Člověk musí být neustále v pohybu. A nesmí přestat. K tomu jsou ještě třeba i nějaké genetické předpoklady, a hlavně vůle,“ řekl v rozhovoru pro web novinky.cz.

Tehdy přišla řeč i na to, zdali nechce napsat memoáry. Laufer tenkrát pronesl prorocká slova. „Stále to po mně někdo chce, ale nechce se mi do toho, nemám rád pomníky zaživa,“ nechal se slyšet.

Témata: Josef Laufer