DALŠÍ ROZVOD u Gottových! Odhalil to vzkaz zesnulému Mistrovi!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. července 2020 8:45 | Aktualizováno: 16. července 2020 13:15

V rodině Gottových se řeší další rozvod. Po neúspěchu česko-finského manželství Dominiky Gottové podle všeho zkrachoval také vztah mladší nemanželské dcery Lucie.

Připomínka nedožitých 81. narozenin Karla Gotta (†80) odhalily jednu smutnou pravdu. Ve vzkazu od nejbližších již chybělo jméno manžela zpěvákovy dcery Lucie, což vyvolalo jen samé otázky. Poměrně záhy přišly i odpovědi.

Lucie Kovaříková potvrdila, že se její manželství s kuchařem Honzou rozpadlo. „S manželem jsme dospěli k rozhodnutí o rozchodu, neboť oba máme již svůj samostatný život,“ prozradila webu ahaonline.cz.

„Na všem jsme se dohodli, máme spolu nadále korektní vztahy a jde nám především o to, aby tuto životní situaci zvládly naše děti,“ dodala Lucie, která má s manželem dva syny: desetiletého Vojtu a o dva roky mladšího Honzu. Dokonce už prý byla podána žádost o rozvod.

Od říjnové smrti Gotta ještě neuplynul ani rok, přesto jde už o druhou podobnou záležitost v rodině. Snad ani není nutné připomínat, že se rozpadlo manželství Dominiky Gottové s manželem Timem Tolkkim.

Témata: Lucie Kovaříková (dříve Gottová) Karel Gott