Karel Gott (†80), jak jsme ho ještě neviděli! Fanoušky to potěší i vyděsí!

Karel Gott na záběrech z filmu Karel 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. července 2020 13:40 | Aktualizováno: 17. července 2020 13:44

Karel Gott udělal jednu neskutečnou věc. I když nejspíš tušil, že se jeho čas mezi námi krátí, pustil si k tělu filmový štáb a ukázal se tak, jak jsme ho ještě neviděli. Některé záběry fanoušky nejspíš potěší, jiné možná i vyděsí.

V den nedožitých 81. narozenin Karla Gotta (†80) potěšila jeho manželka Ivana fanoušky jednou věcí. Společně s tvůrci uvolnila první záběry z připravovaného dokumentárního filmu Karel, který natočila režisérka Olga Malířová Špátová.

Příznivcům nejspíš do jeho uvedení do kin v polovině října utkví v hlavě především dvě scény z traileru. Určitě je dojaly záběry konverzace s dcerou, která začíná debatou o barvě očí legendárního zpěváka.

„Jinak mám modrý. To se právě líbilo mamince, víš. Když jsme se seznámili. Říkala: ‚Ne jak zpíváš, ale ty tvoje modrý oči,‘“ říká mnohonásobný Slavík. Z upoutávky je ovšem patrné, že Mistr nebyl vždy v dobrém rozpoložení.

Nechybí totiž záběry, kde se řeší vážné zdravotní potíže, se kterými se Gott v závěru života potýkal. „Jestli trpíš nechutenstvím, tak v tom případě musíme do nemocnice,“ prohlašuje Ivana. „Ne, nevolej nikam, jenom to znervózňuje,“ prosí zpěvák.

Témata: Karel Gott