Monika Absolonová: Ostuda! Drsná hádka fanynek se pořádně zvrhla!

Monika Absolonová 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. července 2020 11:22

Fanynky zpěvačky Moniky Absolonové si drsně vjely do vlasů! Hádku vyvolala na první pohled nevinná rodinná fotografie a následný komentář na Instagramu. Během krátké chvíle se ale situace pořádně zvrhla!

Monika Absolonová se se svými fanoušky často dělí o momentky ze svého života. Teď zveřejnila fotku svých dvou synů - Tadeáše (3,5) a Matouše (1,5). Ti si užívali spolu se svými rodiči víkend na chalupě u rodinného přítele, dabéra Marka Liberta.

Jedna z diskutujících si ovšem všimla, že mladší z chlapců má na sobě plínku. Její poznámka, kterou později pisatelka smazala, vyvolala rozhořčené reakce! „Já se tak stydím za některé lidi,“ pustila se do autorky poznámky paní Marcela, podle které do toho zmíněné dámě vůbec nic není.

A nebyla zdaleka jediná, kdo se zpěvačky důrazně zastal. „Netušila jsem, že používání plen je jen do určitého věku dítěte. Náš David přešel z plen rovnou na WC. Pracuji v MŠ a není výjimkou, že 2,5leté dítě má na spaní pleny,“ rýpnula si paní Ivana.

„Takhle se blbe ptát. Ostuda! Milá paní, akorát se ztrapňujete,“ pustila se do pisatelky dotazu ohledně plínky Tina. „Tak já tu plenu musela hledat! No, asi jsem blbá a viděla jsem jen pohodovou fotku. Smutné by bylo, kdyby měl plenu největší kluk, ale i tak by to nebylo nic, co bych komentovala (pohoršená). Ať si paní škubne,“ napsala Jitka.

Moniky Absolonové se zastal i její kolega a kamarád, herec a hudebník Jakub Wehrenberg. „Když si projdete tím, co Marek Libert taky budete nosit plínu,“ zlehčoval celou vyhrocenou diskuzi Jakub.

Témata: Monika Absolonová