Hvězda Slunečné Burešová: Vzpomínky na zlomovou chvíli! Tehdy prorazila!

Eva Burešová zavzpomínala na průlomovou účast v talentové soutěží 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. července 2020 11:23

Talentové soutěže jsou pro mnoho lidí odrazovým můstkem k úspěchu v šoubyznysu. Platí to i v případě nynější seriálové hvězdy Evy Burešové, která v těchto dnech zavzpomínala na zlomovou chvíli.

V současnosti je Eva Burešová hvězdou seriálu Slunečná, za což vděčí svým začátkům v šoubyznysu v rámci jedné provařené soutěže. „Dnes je to přesně 9 let od mého prvního kola v Česko Slovensko má talent,“ svěřila se v pondělí na sociální síti.

„Pamatuji si na ten pocit nervozity a jak moc se mi klepaly ruce. Byla to moje první taková televizní zkušenost, bála jsem se, co mi řeknou a jak se jim budu líbit,“ zavzpomínala a připomněla, že tou dobou už měla za sebou jednu operní a tři muzikálové role.

Nebýt jednoho člověka, její kariéra by se nejspíš vyvíjela jinak. „Ten největší bude vždy patřit Ondřeji Brzobohatému, protože on si mě všiml a díky němu jsem pak mohla zkusit konkurz na seriál Gympl s (r)učením omezeným a pak se to jen rozjíždělo,“ prozradila herečka a zpěvačka.

„V této branži jsem už od 15 a když se to dívám zpětně… Mám za sebou přes 18 hlavních divadelních rolí, tři seriálové, dvě filmové. Užila jsem si spoustu televizních show. To nemluvím o spoustě krásné hudby a koncertů s ní. A ještě nekončíme, teprve začínáme,“ dodala Burešová.

Témata: Eva Burešová