Bohuš Matuš: PRVNÍ SLOVA o miminku s Lucinkou!

Bohuš Matuš s Lucinkou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. července 2020 10:01

Bohuš Matuš si nadělil nejkrásnější dárek k blížícím se 47. narozeninám s předstihem, ještě letos se totiž poprvé stane otcem. Potomka přivede na svět jeho partnerka Lucinka, která stále není plnoletá. Jak se na to oba těší?

Jak jsme vás tento týden informovali, Bohuš Matuš čeká se sedmnáctiletou partnerkou Lucinkou miminko. Kontroverzně vnímaný zpěvák pravdivost této informace potvrdil a už se nemůže dočkat, až bude děťátko na světě.

Ještě to ale chvíli potrvá, termín porodu údajně spadá do závěrečných týdnů letošního roku. „Lucinka je ve dvacátém týdnu, měli jste správné informace, rodit bude v prosinci,“ prozradil webu extra.cz.

Někdejší bronzový Slavík prozradil, že půjde o „koronavirové dítě“, tedy potomka počatého během státem nařízené domácí izolace. „Byli jsme hodně doma a hodně spolu, takže jsme se tomu pilně věnovali,“ svěřil se zpěvák.

„O Lucinku samozřejmě pečuju. Musí jenom hajat a odpočívat, aby bylo miminko v pořádku. Je to maminka mého dítěte, které bylo vyrobené z lásky, a ze všeho mám teď mnohem lepší pocit. Budu mít čtyři děti, Lucinku, miminko, králíka a papouška,“ dodal Matuš.

Témata: Bohuš Matuš