Michal David: Bujará oslava šedesátin! Zasahovala záchranka!

Michal David slavil šedesátiny 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. července 2020 9:22

Neprávem jsou narozeniny Michala Davida odjakživa ve stínu velkého dne jeho kolegy. Ani včerejší oslava šedesátin neměla takovou pozornost, jakou by si asi zasloužila. Na místě přitom dokonce zasahovala záchranka. Co se stalo?

V záplavě vzpomínek na Karla Gotta (†80) včera tak trochu neprávem zanikly kulaté 60. narozeniny Michala Davida, který odjakživa slavil ve stejný den s Mistrem, s nímž měl v minulosti rovněž tu čest spolupracovat.

Slavný hitmaker se na úterní oslava cítil jako doma, protože ji právě u sebe uspořádal. Podle informací televize CNN Prima News se gratulanti začali na místě objevovat zhruba od šestnácté hodiny. Zdaleka přitom nešlo jen o lidi ze šoubyznysu.

Na večírku pochopitelně nechyběla Jiřina Bohdalová nebo Helena Vondráčková, dorazil ovšem třeba i premiér Andrej Babiš. Kvůli jednomu z hostů však došlo i na menší drama. Jedné z osob se totiž udělalo nevolno a musela přijet záchranka.

Ostatní si ale oslavu náramně užili, protože oblíbený zpěvák a hudebník si dal opravdu záležet. Pro hosty bylo připraveno pohoštění, k pití víno a nejrůznější alkoholické nápoje, což měli na starosti dva barmani.

Témata: Michal David