Dominika Gottová odsouzena v den narozenin táty: Nic jí nezajímá!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. července 2020 16:16

Napjaté vztahy v rodině Gottových panují především na ose mezi vdovou Ivanou a zpěvákovou nejstarší dcerou Dominikou Gottovou. Druhá jmenovaná to v den nedožitých narozenin otce pořádně schytala.

Dnes si celé Česko připomíná nedožité 81. narozeniny Karla Gotta (†80), na hřbitov na pražských Malvazinkách proudí davy lidí. Každý návštěvník si na místě posledního odpočinku všimne jedné věci, která se nedá přehlédnout.

Jak vás stars24.cz informoval, vdova Ivana se zpěvákovými dcerami Charlotte a Nelly i starší Lucií a jejími dětmi tam zanechali dojemný vzkaz, který mu adresovali do nebe. Chybělo na něm ale jméno nejstarší dcery Dominiky, která prý o ničem nevěděla.

Potvrdila to i druhá strana. „Dominika o rodinu svého otce nejeví žádný zájem, je dospělá, a tedy zodpovědná za své jednání. Dominika není s Ivanou v kontaktu a o rodinu se od svého návratu do Česka nezajímá,“ řekla webu super.cz mluvčí rodiny Aneta Stolzová.

Stejně tak se prý Dominika nezajímala již dříve o uložení otce i o hrob samotný. „Nezavolala Ivaně ani Lucii, aby se na čemkoliv okolo nedožitých otcových narozenin domluvila,“ dodala.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová