Teplej pytel sraček, přizdisráčskej šulin, hovado! Řepka brutálně rozmetal Novotného

To už je dávno, kdy stáli takhle vedle sebe! Tomáš Řepka a Pavel Novotný

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. února 2018 22:30

Partner Kateřiny Kristelové, která přišla o místo moderátorky pořadu Aféry, se na jejího nástupce pořádně naštval. Na svém facebooku Tomáš Řepka od plic napsal, co si o Pavlu Novotném myslí, a vulgaritami rozhodně nešetřil.

Moderátorka Kateřina Kristelová končí na televizi Barrandov v pořadu Aféry. Vystřídá ji bulvární novinář Pavel Novotný, což Kristelová nesla profesionálně. "Já myslím, že je to skvělý výběr a Pavel Novotný bude stoprocentně lepší než já. Je to charismatickej, inteligentní muž," uvedla.

O poznání hůře se ale s celou situací vyrovnává její partner Tomáš Řepka. Bývalý profesionální český fotbalový obránce a reprezentant na sociální síti od plic napsal, co si skutečně o Novotném myslí.

"Tak sem se včera s kamarádem vypravil za tím prasopsem, abysme si přátelsky pokecali, když sme teda byli ty kamarádi jak Pavel rád říká;)).A neměl pocit, že mu někdo vyhrožuje, což tyhle srabi často mívají.Měl sem o důvod víc ho navštívit....Teď dokonce budeme mít výročí, protože tenhle pytel sr*ček je náma posedlej už přesně rok," napsal Řepka úvodem.

Tvrdí, že jim jejich život s Kristelovou Novotný závidí. "Včera sem na vlastní oči viděl, jak hezkej ho má Pavel;). Abyste se pobavili, tak tenhle neúspěšnej a přizdisráčskej šulin vyhrožuje denně už rok všem našim známejm, posílá maily do redakcí se zaručenejma zprávama o nás, prohlašuje, ze je informátorem policie, ví všechno, za co bude kdo odsouzenej a na jak dlouho;). Neštítí se vypisovat všem kamarádům, zaměstnavatelům i spolupracovníkům. Posedly stalkersky h*vado," ulevil si.

Novotný se údajně také spojil s exmanželkou fotbalisty a dodnes se baví tím, co o ní Řepkovi psal. "Tak snad Erbová jednou nevystřízliví, když se ji to nepovedlo celej život už se to asi ke smutku našeho syna nestane;). Pavel rad řeší druhy, ale sebe až tak rad ne. Je na něj podáno celkem 14 žalob a jedna za ublížení na zdraví je hodně zajímavá," podotkl

Následně dodal, že se Novotný v osobním kontaktu "vždycky p*sere;). Vážně Pavle, dyť si nikdy nic neznamenal, neumíš se ničemu postavit a seš nula, která respekt nemá a mít nebude, je těžký si to přiznat?" pokračuje y vyjmenovává, jaké všechny aféry se o sobě Řepka dočetl.

"Když se včera rozhodnu si s ním promluvit, zaligruje se doma a pošle za sebe svoji ženu. On si vždycky problémy, jako správný ho*no řeší přes ženský;). Tak Pavle, nevymlouvej se na tatínka, brzy se potkáme a místo mě a Katky se starej o svoji ženu. Včera jsem ji viděl a víš co.... bylo mi ji lito. Rozebírat to tady nebudu, ale kdysi v Atlasu jí to slušelo víc a možná tehdy k flašce neměla tak blízko. Chápu, že jsi zjistil, ze seš gay na starý kolena a chceš mě zachraňovat, ale před národem ti přísahám, ze s tebou nebudu i kdybych od Katky dostal kopačky," dodal naštvaný Řepka.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová Pavel Novotný